امام حسین ع : «وَ اعْلَمُوا أَنَّ الدُّنْيا حُلْوُها وَ مُرُّها حُلْمٌ وَ الاِْنْتِباهُ فِى الاْخِرَةِ» بدانيد كه دنيا شيرينى و تلخى‌اش رؤيايى بيش نيست، و آگاهى و بيدارى واقعى در آخرت است.
امام حسین ع :«إِنّا أَحَقُّ بِذلِكَ الْحَقِّ المُسْتَحَقِّ عَلَيْنا مِمَّنْ تَوَلاّهُ» ما اهل بيت به حكومت و زمامدارى ـ نسبت به كسانى كه آن را تصرّف كرده‌اند ـ سزاوارتريم.
تاریخ ثبت : ۱۳۹۶/۰۹/۲۹ آمار بازدید : ۴۹
برگزاری مراسم روز دانشجو و هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه

در روز سه شنبه مورخ 96/09/28 برای گرامیداشت یاد و خاطره روز دانشجو ، هفته پژوهش ، روز وحدت حوزه و دانشگاه و شهدای عزیز مراسمی در محل سالن اجتماعات موسسه تمیشان برگزار شد.در این مراسم که با حضور رئیس مؤسسه ، اعضای محترم هیات مؤسس ، استادان دانشجویان و رئیس دانشگاه علم و فناوری مازندران و همکاران تشکیل شد. ابتدا آیاتی  از کلام الله مجید قرائت و سپس سرود جمهوری اسلامی نواخته شد. آنگاه آقای طالبی رئیس موسسه ضمن خیر مقدم گویی ، فلسفه این ایام را برشمرد و به اهمیت پژوهش جایگاه حوزه و دانشگاه در توسعه کشور ، تعلیم و تربیت و کمال انسانی مطالبی بیان کردند . آقای دکتر محمدزاده رئیس دانشگاه علم و فناوری نیز پیرامون مبارزات شهدای روز دانشجو ، نقش پژوهشگران و تعامل و ارتباط سازنده ، بین حوزه و دانشگاه جهت بالندگی کشور  و مقاومت در مقابل دشمنان خارجی و همچنین خود باوری و نقش دانشجویان برای حفظ و حراست ارزش های اسلامی و انجام پژوهش های علمی و محوریت اقتصاد مقاومتی مطالبی را بیان فرمودند و در پایان ضمن پذیرایی از مهمانان به تعداد 10 نفر از دانشجویان برتر و استادان پژوهشگر به رسم یادبود لوح تقدیر و هدایائی تقدیم شد.