امام حسین ع : «وَ اعْلَمُوا أَنَّ الدُّنْيا حُلْوُها وَ مُرُّها حُلْمٌ وَ الاِْنْتِباهُ فِى الاْخِرَةِ» بدانيد كه دنيا شيرينى و تلخى‌اش رؤيايى بيش نيست، و آگاهى و بيدارى واقعى در آخرت است.
امام حسین ع :«إِنّا أَحَقُّ بِذلِكَ الْحَقِّ المُسْتَحَقِّ عَلَيْنا مِمَّنْ تَوَلاّهُ» ما اهل بيت به حكومت و زمامدارى ـ نسبت به كسانى كه آن را تصرّف كرده‌اند ـ سزاوارتريم.
تاریخ ثبت : ۱۳۹۶/۰۸/۰۴ آمار بازدید : ۸
جلسه هم اندیشی آموزشی با استادان گروه حسابداری و مدیریت

در ساعت 4 بعدظهر روز چهارشنبه مورخ 96/08/03 جلسه ای با مشارکت استادان و مدیر گروه آموزشی حسابداری و مدیریت با هدف بررسی مسائل آموزشی ، ارزشیابی و حفظ انگیزه دانشجویان و فعالیت تشکلهای آموزشی تشکیل شد. پس از تلاوت کلام الله مجید آقای محمد کاظم طالبی سرپرست موسسه ضمن خوش آمدگویی و گرامیداشت یاد و خاطره ماه صفر و ارج نهادن به خودباوری و ایثارگری و از خود گذشتگی شهیدان بویژه شهید حججی و محکوم کردن یاوه گوئی های رئیس جمهور امریکا ، در خصوص اربعین حسینی و روز 13 آبان مطالی را بیان و برای مشارکت فعال دانشجویان و استادان در مراسم روز 13 آبان تاکید کرده اند. سپس پیرامون وضعیت دانشجویان ، ورودیهای جدید ، مسائل و مشکلات مربوط به دانشجویان گزارشی ارئه و بر روشهای نوین آموزشی، حفظ و تقویت انگیزه­های دانشجویان، چگونگی ارزشیابی از یافته های علمی دانشجویان ، رفتار انسان دوستانه و حفظ و ارتقا کرامت انسانی و چگونگی فعالیت های فرهنگی دانشجویان و توجه بیشتر به تشکلهای علمی و کانونهای فرهنگی و استفاده از واحد مشاوره مطالبی را بیان داشته اند.

آنگاه هر یک از استادان پیرامون انگیزه دانشجویان ، کاربردی کردن علوم، هویت بخشی ، خودباوری و استفاده از روشهای آموزشی عملیاتی در بعضی از دروس ، ارتقا مقاطع تحصیلی بعضی از رشته ها ، داشتن نشریه برای آگاهی رسانی در مسائل علمی ، فرهنگی و اجتماعی و ............و برگزاری کلاس های فوق برنامه تبادل نظر نموده اند. جلسه با جمع بندی مطالب توسط آقای طالبی و ذکر صلوات خاتمه یافت.