امام حسین ع : «وَ اعْلَمُوا أَنَّ الدُّنْيا حُلْوُها وَ مُرُّها حُلْمٌ وَ الاِْنْتِباهُ فِى الاْخِرَةِ» بدانيد كه دنيا شيرينى و تلخى‌اش رؤيايى بيش نيست، و آگاهى و بيدارى واقعى در آخرت است.
امام حسین ع :«إِنّا أَحَقُّ بِذلِكَ الْحَقِّ المُسْتَحَقِّ عَلَيْنا مِمَّنْ تَوَلاّهُ» ما اهل بيت به حكومت و زمامدارى ـ نسبت به كسانى كه آن را تصرّف كرده‌اند ـ سزاوارتريم.
تاریخ ثبت : ۱۳۹۶/۰۵/۳۱ آمار بازدید : ۱۸
برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان روش های نوین آموزش

یک دوره کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان

(آشنایی با روش های نوین آموزشی) برای ارتقا مهارت های حرفه ای استادان مؤسسه آموزش عالی تمیشان در تاریخ 96/5/30 برگزار گردید. در این کارگاه آقای دکتر بادله استادیار تکنولوژی آموزشی دانشگاه فرهنگیان  در خصوص  چگونگی مدیریت کلاس های آموزشی ، روش های تدریس با رویکرد کاربردی کردن علوم متناسب با شرایط اجتماعی برای تربیت نیروهای کارافرین با نگاه به اقتصاد مقاومتی ، طراحی دروس ، چگونگی ارتباط و تعامل با دانشجویان ، نحوه طراحی سوالات ، روش های گوناگون ارزشیابی و سنجش میزان یادگیری دانشجویان قبل و بعد از دوره آموزشی به منظور آگاهی از ظرفیت دانش دانشجویان و ارائه تکالیف آموزشی و احیائ توانمندی و خلاقیت دانشجویان و همچنین اهمیت موضوع درس پژوهی مطالبی را ارائه فرمودند . ضمنا کارگاه با پرسش و پاسخ همراه بوده است .

در انتهای آموزش پیرامون مطالب مطرح شده در کارگاه از مدرسان حاضر نظرسنجی بعمل آمد. بر اساس درخواست عده ای از استادان مقرر شد کارگاه آموزشی به صورت تکمیلی در آینده تداوم پیدا کند.